Trouwen op Fogelsangh-State

Fogelsangh-State is officieel trouwlocatie voor de gemeente Kollumerland. Hoe kan het ook anders, want waar vindt u elders zo’n unieke locatie en sfeer? Maar ook voor het maken van buiten fotoreportages bent u van harte welkom in het park. Wij vragen hiervoor een bijdrage. Het beste is dat u vooraf contact opneemt met de beheerder, dhr Rekker 0511 441970.

Fogelsangh-State brengt bij de gemeente Kollumerland c.a. voor een huwelijkssluiting € 450 exclusief BTW in rekening. Als u op Fogelsangh-State wilt trouwen voor de burgerlijke stand moet u dit aanmelden bij de gemeente Kollumerland c.a. , afdeling Burgerzaken, de heer S.J. de Vries.
Tijdens de trouwceremonie op Fogelsangh-State mogen er binnen foto’s gemaakt worden. Geen ceremonie op Fogelsangh-State? Dan is ons beleid dat er geen fotoreportages binnen gemaakt worden.

Fotoreportage op Fogelsangh-State

Voor het maken van een fotoreportage buiten  (zonder trouwceremonie) wordt €20,- gevraagd. Dit kunt u contant aan de beheerder betalen. Het is niet mogelijk binnen in de State foto’s te maken.  Om misverstanden te voorkomen is het verstandig dat uw fotograaf de beheerder tijdig telefonisch op de hoogte stelt van uw komst. Tel: 0511 441970