Trouwen op Fogelsangh-State

Fogelsangh-State is een prachtige trouwlocatie voor de wijde omgeving in noordoost Fryslan.. Hoe kan het ook anders, want waar vindt u elders zo’n unieke locatie en sfeer? Maar ook voor het maken van buiten fotoreportages bent u van harte welkom in het park. Wij vragen hiervoor een bijdrage. Het beste is dat u vooraf contact opneemt met de beheerder, dhr Rekker 0511 441970.

Fogelsangh-State brengt voor een huwelijkssluiting € 450 exclusief BTW in rekening. Als u op Fogelsangh-State wilt trouwen is het belangrijk vooraf contact met ons te hebben en een datum en tijd te reserveren. We maken dan een afspraak om details met elkaar door te spreken. reserveer via ons contactformulier.


Tijdens de trouwceremonie op Fogelsangh-State mogen er binnen foto’s gemaakt worden. Geen ceremonie op Fogelsangh-State? Dan is ons beleid dat er geen fotoreportages binnen gemaakt worden.

Fotoreportage op Fogelsangh-State

Voor het maken van een fotoreportage buiten  (zonder trouwceremonie) wordt €20,- gevraagd. Dit kunt u contant aan de beheerder betalen. Het is niet mogelijk binnen in de State foto’s te maken.  Om misverstanden te voorkomen is het verstandig dat uw fotograaf de beheerder tijdig telefonisch op de hoogte stelt van uw komst. Tel: 0511 441970