Trouwen op Fogelsanghstate

Fogelsanghstate is een prachtige trouwlocatie voor de wijde omgeving in noordoost Fryslan.. Hoe kan het ook anders, want waar vindt u elders zo’n unieke locatie en sfeer? Maar ook voor het maken van buiten fotoreportages bent u van harte welkom in het park. Wij vragen hiervoor een bijdrage. Het beste is dat u vooraf contact opneemt met de beheerder, dhr Rekker 0511 441970.

Fogelsanghstate brengt voor een huwelijkssluiting € 450 exclusief BTW in rekening. Als u op Fogelsanghstate wilt trouwen is het belangrijk vooraf contact met ons te hebben en een datum en tijd te reserveren. We maken dan een afspraak om details met elkaar door te spreken. reserveer via ons contactformulier.


Tijdens de trouwceremonie op Fogelsanghstate mogen er binnen foto’s gemaakt worden. Geen ceremonie op Fogelsanghstate? Dan is ons beleid dat er geen fotoreportages binnen gemaakt worden.

Fotoreportage op Fogelsangh-State

Voor het maken van een fotoreportage buiten  (zonder trouwceremonie) wordt €20,- gevraagd. Dit kunt u contant aan de beheerder betalen. Het is niet mogelijk binnen in de State foto’s te maken.  Om misverstanden te voorkomen is het verstandig dat uw fotograaf de beheerder tijdig telefonisch op de hoogte stelt van uw komst. Tel: 0511 441970